Mak je vzácnym zdrojom vápnika a dajú sa z neho pripraviť chutné dobroty.
Najčastejšou prioritou pri príprave obedov a večerí je rýchlosť. Každý zamestnaný človek to pozná.
Crinkles, známe ako čokoládové krehké sušienky, môžu príjemne spestriť jesenné dni.
Fazuľa je ďalším zdrojom rastlinných bielkovín, je sýta a veľmi výživná. Obsah proteínov je od 21 – 24 %, čím je porovnateľný s potravinami živočíšneho pôvodu.
Kváskové koláče sú nielen veľmi chutné, ale i zdravé.
Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému?
V karfiole sa nachádza viacero účinných látok. Jedna z nich je indol-3-karbinol, ktorá podporuje detoxifikáciu pečene a odstraňuje nadbytočný estrogén z tela.
Milujete škoricu? Potom vám tento recept dokonale ulahodí.
Máme ho radi na akýkoľvek spôsob a vlastne v poslednej dobe ho jeme veľmi často.
Zeleninový vývar obsahuje dôležité minerálne látky, nezaťažuje telo soľou, ktorú obsahuje vývar z mäsa.
Na tento recept ma upozornila kamarátka, cestovateľka, pri návšteve Brazílie.
Jačmeň sa radí medzi prastaré obilniny a bol u nás veľmi používaný. Jačmenné krúpy sa vytratili z našich kuchýň a najčastejšie sa používajú pri príprave krúpových jaterníc.
Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.
Túto bábovku dokážu upiecť aj začiatočníci.
Zdravá a chutná náhrada sladkostí nielen pre deti.
Halušky nemusia byť iba bryndzové, i keď tie sú bez debaty národné a geniálne.
Mangold je výživnejší ako špenát, preto je vhodnou súčasťou jedálneho lístka, obzvlášť v detskej strave.