Ingrediencie (na 5 porcií):
- 1 hrnček ovsených vločiek
- 1/2 hrnčeka suchej pohánky
- 1/4 hrnčeka suchej quinoy
- 3 PL chia semienok
- 5 PL proteínového prášku (alebo sušeného mlieka)
- 3 až 4 PL roztopeného kokosového oleja
- 3 PL jablkového pyré
- 1 až 2 PL medu
- 1 PL vanilkového extraktu
- hrozienka, orechy, kokos (podľa chuti)
Postup:
Všetky ingrediencie spolu zmiešame v miske a rozotrieme v jednom celku do tenkej vrstvy na plech vystlatý papierom na pečenie. Müsli pečieme 35 až 45 minút pri teplote 165 stupňov, pričom to každých 10 minút prehrabneme a skontrolujeme. Ak máte veľmi výkonnú rúru a müsli sa začína pripekať, vyberte ho po 30 – 35 minútach. Dopečené müsli nechajte úplne vychladnúť, nalámte ho na kúsky a skladujte v uzavretej nádobe.
Zdroj: fitrecepty.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Bezlepková kaša, ktorá je vhodná na raňajky či desiatu.
S cícerovou pastou, paradajkami a balkánskym syrom.
Posýpkový koláč s tvarohom a drobným ovocím
Zvolila som špaldovú celozrnnú múku a mleté lieskovce.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)