Pšenová kaša so žltým melónom
Bezlepková kaša, ktorá je vhodná na raňajky či desiatu
20. JUL 2016
Suroviny
- 10 PL pšenových vločiek
- 1 ČL mandľového masla (príp. kvalitné živočíšne maslo)
- 1 PL javorového sirupu
- 1/2 PL konopných semiačok
- 1/2 PL ľanových semiačok
- žltý melón
Postup
Pšenové vločky zalejeme vodou až povrch a dáme variť. Po chvíli pridáme maslo a privedieme k varu. Nalejeme do misky, polejeme javorovým sirupom, primiešame semiačka a ozdobíme žltým melónom. Dobrú chuť
Zdroj: zhravo.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Energetické proteínové guľky s orechovým maslom
Už len pri pomyslení na kombináciu orechového masla, medu, ovsených vločiek a chia semiačok sa nám zbiehajú slinky.
Zdravé muffiny plné šťavnatých čučoriedok.
Lievance sú vhodnými raňajkami, ktoré sa dajú pripraviť aj deň vopred a ráno ich stačí ohriať.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)