Tešíte sa, ako budete na Vianoce maškrtiť? O tom, že sa to dá aj zdravo, vás presvedčí tento recept.
Pridaný cukor som nahradila batatom a guľky som obohatila o amarantovú múku – jednu z najhodnotnejších bezlepkových múk z hľadiska výživy.
Skvelá správa nielen pre celiatikov – rožteky sú bez lepku.
Máme tu pre vás ďalší tip na skvelú vianočnú maškrtu.
Dnes máme pre vás recept na likér bez vajec, čo vlastne predlžuje jeho trvanlivosť.
Polievka je pripravená zo zeleru a jabĺk a nechýbajú ani rozmarínové krutóny.
Čím som staršia, tým viac skúšam nové recepty a nezvyčajné kombinácie a snažím sa ich previesť do zdravšej podoby.
Jablkový chlieb sa v časti Európy pripravuje v adventnom čase.
Základom je buď teffová, alebo tapioková, alebo ciroková múka.
Už pomaly premýšľate nad vianočným pečením? Máme tu pre vás ďalšiu skvelú inšpiráciu.
Kešu oriešky majú množstvo zdravotných výhod a použijete ich aj v tomto recepte.
Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo.
Čo navariť a ako posilniť imunitný systém? Odpoveďou je určite vývar z mäsa a kostí s troškou pálivejšieho korenia.
Mrkva, ryža či olivový olej. To sú iba niektoré zo surovín, ktoré budete potrebovať.
Kokosové mlieko je výborným zdrojom vitamínov, minerálov a kyseliny laurovej, ktorá sa nachádza aj v materskom mlieku.
Pri jeho jedení budete mať chuť zabaliť sa do deky a vychutnávať si ho so šálkou teplého čaju.
Jesenná dobrota, ktorá pohladí vaše chuťové poháriky.
Nákyp má vynikajúcu chuť, prevoňanú zimnými koreninami.