Ingrediencie:
- 1 pohárik sušených paradajok
- 1 zväzok petržlenovej vňate
- 2 PL nesolených nepražených arašidov
- 2 – 3 struky cesnaku
- 2 PL parmezánu (podľa chuti, môžete použiť aj viac, alebo nemusíte vôbec)
- 1 dl olivového oleja (môžete použiť aj ľanový, bodliakový, orieškový....)
Postup:
Všetko spolu zmixujte, aj keď ja odporúčam najskôr pomlieť arašidy, aby vám neostali v zmesi veľké kusy. Všetko poriadne zalejte olivovým olejom, lebo oriešky a celá zmes ho vpijú naozaj veľa. Zmes by nemala byť suchá, olej pomôže, aby vznikla krásne roztierateľná pasta. Najlepšie je, ak celá nátierka chvíľu odleží v chladničke a všetky chute sa prepoja.
Zdroj: fitrecepty.com
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.
Celozrnný chlieb s grahamovou múkou
Tento chlieb je veľmi jednoduchým domácim výrobkom a zvládnu ho aj začiatočníčky.
Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému?