Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Tekvicový koláč

Na sobotnajšie popoludnie ako stvorený.

Celý článok
Kapustové závitky so šošovicovou plnkou

Tento recept je pre labužníkov. Trochu netradičné spojenie kapusty a šošovice. 

Zapekaná tekvica rozplývajúca sa na jazyku

Tekvicu môžete upraviť naozaj na milión spôsobov. 

Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou

Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.

Plnený patizón s cuketou a pórom

Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.

Šťavnatý karfiolový steak

Karfiol so zemiakovým pyré máme radi, ale čo tak karfiolový steak s mrkvovo-karfiolovým pyré, kokosovým mliekom a kurkumou?

Bulgur s baklažánom a paradajkami

Bulgur je vlastne predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá je bohatá na vitamíny A a B a minerály fosfor, železo, horčík a selén. 

Zapekaná cuketa s olivami a parmezánom

Cuketa je momentálne v kurze. Čo sa tak s ňou trocha pohrať a vytvoriť z nej chutné jedlo? 

Zdravé slivkové gule

Slivková sezóna je v plnom prúde, tak ju treba naplno využiť! 

Chrumkavé zeleninové placky

Máte na záhrade veľa cukiny? Pripravte si chutné placky.

Chrumkavé cuketové placky
Chrumkavé cuketové placky
3
AUG

Cuketa je skutočne úžasná plodina, čomu nasvedčuje aj fakt, že je skvelým prostriedkom detoxikácie organizmu. 

Pečená tuniaková omeleta
Pečená tuniaková omeleta
22
JUL

Zasýti a výborne chutí.

Sardinkovo-cukinová bomba so zdravými hranolkami
Sardinkovo-cukinová bomba so zdravými hranolkami
11
JUL

Aj takto môžete do tela doplniť betakarotén, ktorý v lete pokožka ocení. 

Pesto zo sušených paradajok
Pesto zo sušených paradajok
1
JUL

Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chlieb či plnka, alebo s chrumkavou čerstvou zeleninou.

Zdravá pizza bez múky a kysnutia
Zdravá pizza bez múky a kysnutia
21
JUN

Kto má rád pizzu? Chrumkavú, vláčnu a chutnú?

Rizoto s mungo fazuľkami, rukolou a orechmi
Rizoto s mungo fazuľkami, rukolou a orechmi
15
JUN

Rizoto je vynikajúcim jedlom najmä na obed.

Losos s quinoou
Losos s quinoou
14
JUN

Výborná kombinácia na zdravý nedeľný obed, nemysíte? 

Bulgur s baklažánom a tofu
Bulgur s baklažánom a tofu
11
JUN

Kombinácia paradajok, baklažánu, cesnaku, chilli a bazalky je overená záležitosť. 

Pravé talianske rizoto
Pravé talianske rizoto
9
JUN

Tiež ste si nejeden raz pochutili na skvelom krémovom rizote a myslíte si, že takto ho dokáže pripraviť len zdatný taliansky šéfkuchár? 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2711
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.