Sezóna cukiet je v plnom prúde. Každé leto vymýšľam a skúšam nové spôsoby, ako ju použiť.
Sú úžasné, šťavnaté, nepresladené, bez akejkoľvek múky, iba s mojím milovaným modrým makom.
Šošovica patrí medzi výživné druhy strukovín.
Použila som kokosovú múku, ktorá obsahuje vlákninu, viaže tekuté zložky a v kombinácii s použitými tukmi vytvára efekt peny s jemnou štruktúrou.
Palacinky z ryžovej múky nielen pre celiatikov.
Bezlepkový jablkový pie s feniklovo-jablkovou plnkou.
Slivky nie sú utopené v ceste, teda je to extra zdravý recept.
Jedna z polievok z kategórie tých najzdravších.
Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.
Svieži šalát vždy poteší hladné bruško.
Zdravý a chutný koláč s tými najlepšími surovinami.
Šalát je dobrota, ktorá vás určite nesklame. Hodí sa k vajíčkam natvrdo, posypaným mletými tymianovými pistáciami.
Stačia štyri ingrediencie a chutná polievka je na svete.
Chia semienka majú zázračnú vlastnosť – spomaľujú vstrebávanie cukrov do organizmu.