Suroviny
- Na melónové špízy budeme potrebovať guľôčky zo žltého melóna (kantalup) alebo melóna galia, ktorý má krásnu medovú chuť, mini mozzarellové guľôčky, lístky bazalky či mäty, krémový balzamikový ocot, nazývaný aj aceto balsamico.
Postup
Na väčšie špáradlá striedavo napichujeme mini mozzarellu, lístok bazalky či mäty, guľôčky kantalupu, lístok bazalky a opäť mini mozzarellu. Hotové špízy pokvapkáme balzamikovým octom.
Zdroj: biteme.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Toto je jeden z tých improvizačných receptov, po ktorých siahnem vždy, keď mi zostanú nevyužité zvyšky jedla v chladničke.
Mrkvový a fazuľový hummus so soccou
Socca je placka z cícerovej múky, ktorá je vhodná aj pre celiatikov. Je veľmi chutná a rýchlo hotová.
Z tekvice a orieškov som vymyslela nátierku, jemne sladkú a s nádychom muškátového orieška.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)