Multifunkčný recept bez lepku, ktorý môžete použiť na desiatu pre školákov alebo z neho vyčarovať bezlepkový korpus na tortu.
Cvikla v spojení so zázvorom je bombou pre naštartovanie imunity.
Raňajkové kaše máme veľmi radi. Využívame nielen polotovary a instantné kaše, ale aj doma pripravované dobroty.
Je čas, keď sa môžeme s chuťou zahryznúť do našich výborných slovenských jabĺk.
Tekvica je skvelý zdroj karotenoidov.
Tento recept je pre labužníkov. Trochu netradičné spojenie kapusty a šošovice.
Tekvicu môžete upraviť naozaj na milión spôsobov.
S čím skombinovať červenú repu? Je zdravým životabudičom nielen do „smú-tí“, ale výborne chutí s fetou a bazalkovým pestom.
Keď máte chuť na sladké, nebráňte sa. Urobte si dezert, ktorý naoko pôsobí neskutočne luxusne a sexi, ale pritom je tam všetko zdravé.
Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.
Jedna z najlepších polievok, ktorá je rýchlo hotová.
Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert?
Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.
Ak hľadáte tyčinku, ktorá by zodpovedala vašim požiadavkám a bola zdravšia, chutnejšia a vhodná aj pre alergikov, nie vždy takú nájdete.
Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, zmiešané do jemnej pasty.
Tvaroh je výborným zdrojom bielkovín a vápnika.