Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou

Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.

Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou
26. SEP 2015

Čo budeme potrebovať na 4 porcie:

  • 280 g cestovín z tvrdenej pšenice v suchom stave
  • 200 g paradajok
  • 800 g tekvice hokaido
  • 120 g rukoly
  • 15 g cesnaku
  • 10 g extra panenského olivového oleja
  • sušený, alebo čerstvý tymian
  • soľ, korenie podľa chuti

Postup: 

Očistíme si zeleninu, najvhodnejšia je tekvica hokaido. Na ohriaty olej vsypeme na menšie kocky nakrájanú tekvicu a pod pokrievkou opekáme asi 5 minút. K tekvici pridáme rozkrojené cherry paradajky, cesnak nakrájaný na plátky, osolíme, pridáme tymián (môže byť aj čerstvý) a dusíme ešte asi 5 minút. Na záver zmiešame s lístkami rukoly, ktoré sme potrhali. Pridáme k cestovinám, ktoré sme uvarili al dente a podávame. 

Zdroj receptu: akosiuvaritzdravie.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Cestoviny s avokádomCestoviny s avokádom

Tento týždeň sme pre vás pripravili výborný recept plný zdravých ingrediencií.

 

 

Domáce zemiakovo batátové gnocchiDomáce zemiakovo-batátové gnocchi

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

 

Celozrnné cestoviny s baklažánom a mozarrelouCelozrnné cestoviny s baklažánom a mozarellou

Jednoduchý recept, z málo ingrediencií, rýchle, zdravé a sýte jedlo aj pre veľkých jedákov. 

 

 


Anketa

Prečo pravidelne cvičíte?

Chcem sa zbaviť prebytočných kíl.
Túžim mať vyformovanú postavu.
Šport mi pomáha ventilovať sa.
Chcem voľný čas tráviť zmysluplne.

Celkom hlasovalo: 790

Autor článku

Ako

Ako Si Uvarit Zdravie.sk

Ako Si Uvariť Zdravie - blog, ktorý vám pomôže cítiť sa lepšie, vyzerať lepšie, mať sa lepšie. Nájdete tu množstvo zaujímavých tém o výžive, pohybe, relaxe a spánku, recepty a informácie o doplnkoch. Tipy pre vaše zdravie a vitalitu.

http://akosiuvaritzdravie.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.