Čokoládový cheesecake z tvarohu
Tvaroh je výborným zdrojom bielkovín a vápnika.
18. SEP 2015
Ingrediencie:
- 100 g jemného tvarohu
- 1 vajce
- 1 PL kakaa
- 1 PL medu (alebo štipka stévie)
Postup:
Všetky ingrediencie spolu poriadne rozmiešame, vylejeme do malej, teplu odolnej misky a dáme piecť na 20-25 minút na 160 stupňov. Hotový cheesecake môžeme zjesť ihneď po vychladnutí, alebo ho môžeme dať stuhnúť do chladničky.
Zdroj receptu: HD fitness
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Tento koláč sme s dcérkou vymysleli spontánne, keď objavila nedávno chuť arašidového masla a nechcela si dať vziať lyžicu s pohárom.
Osviežujúci a zdravý čučoriedkový koláč.
Makový koláč s ovsenými vločkami.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)