Ak vám zostane pri pečení chleba navyše kvások, skúste tieto lievance.
Návod na prípravu domáceho arašidového masla.
Mak je vzácnym zdrojom vápnika a dajú sa z neho pripraviť chutné dobroty.
Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému?
Mungo sú malé, tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.
Sezóna cukiet je v plnom prúde. Každé leto vymýšľam a skúšam nové spôsoby, ako ju použiť.
Ružičkový kel je zelenina, ktorej som dlho nevedela podľahnúť. Nepriatelili sme sa od detstva.
Bezlepková kaša, ktorá je vhodná na raňajky či desiatu
S cícerovou pastou, paradajkami a balkánskym syrom.
Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.
Každá kvasená potravina (aj kefír) je už čiastočne rozložená baktériami, a preto je pre vaše telo ľahšie stráviteľná.
Mungo sú tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.