Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.
23. MAR 2017
Suroviny
- 1 hrnček bryndze (nepasterizovanej)
- 5 lístkov medvedieho cesnaku
- 1 stonka novej cibuľky
- 1 PL kôpru
- 1 PL žeruchy
- 1 PL masla ghee
- kváskový celozrnný chlebík
- 1 paradajka
Postup prípravy
Všetky zelené bylinky nakrájame nadrobno, aj cibuľku. Maslo ghee roztopíme a zmiešame s bryndzou. Primiešame bylinky. Z chlebíka si urobíme hrianku. Nátierku natrieme na hrianku a jeme s paradajkou alebo reďkovkou.
Zdroj: zdravienatanieri.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.
Spojenie mandlí a vlašských orechov je dokonalé.
Mungo sú tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)