Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.
„Osobne mám veľmi rada kombináciu zeleniny a strukovín. Zvláštnosť receptu je vo vynikajúcej chuti, ktorú dodáva tomuto jedlu práve zmes korenia, ktorá je v ňom použitá. Zvyknem ho jedávať na obed alebo aj na večeru, najmä po výdatnom tréningu.“ vraví Jana Šimkovičová, autorka receptu a zakladateľka portálu CVIČTE.SK.
Viete, ktorá obilnina je považovná za jednu z najviac výživnješích? Áno, je to quinoa. Obilnina, ktorej vzdávajú hold aj zarytí paleo stravníci.
Vyskúšajte ďalší vynikajúci recept na domáci chlieb.
Kto by veril, že hranolčeky na obrázku nie sú zo zemiakov a ani nie sú vyprážané?
Jednoduchá rýchlovka na obed či večeru pre celú rodinu. Tieto pita placky plnené rybou a šalátom si zamilujete.
V tomto recepte sme použili veľmi chutné a naozaj vysokokvalitné mandľové maslo od Powerlogy.
Jednoduchá a chutná nátierka s tofu, tvarohom, mrkvou a cesnakom.
Bataty kúpite v obchode počas celého roka.
Výborná tyčinka plná semiačok či orechov nielen ako rýchly snack na cesty.
Rozmarín upokojuje a podporuje krvný obeh.
Kokosové mlieko je výborným zdrojom vitamínov, minerálov a kyseliny laurovej, ktorá sa nachádza aj v materskom mlieku.
Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.
Tento chlieb je veľmi jednoduchým domácim výrobkom a zvládnu ho aj začiatočníčky.
Kaša, ktorá skvelo zaženie hlad a dodá veľa živín.
Návod na prípravu domáceho arašidového masla.
Ak vám zostane pri pečení chleba navyše kvások, skúste tieto lievance.