Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Cícerová panvička

Jana Šimkovičová

„Osobne mám veľmi rada kombináciu zeleniny a strukovín. Zvláštnosť receptu je vo vynikajúcej chuti, ktorú dodáva tomuto jedlu práve zmes korenia, ktorá je v ňom použitá. Zvyknem ho jedávať na obed alebo aj na večeru, najmä po výdatnom tréningu.“ vraví Jana Šimkovičová, autorka receptu a zakladateľka portálu CVIČTE.SK.

Cícerová panvička, Jana Šimkovičová, kniha ZDRAVÉ RÝCHLOVKY
Zdroj: Jana Šimkovičová, kniha ZDRAVÉ RÝCHLOVKY
18. NOV 2017

Vhodné pre: Bez laktózy, Bez lepku

Porcie: 4 ks

Čas prípravy:  20 min.

Suroviny:

200 g cícera

100 g hrášku

4 PL masla ghí

1 ČL rasce

1 ČL horčičných semienok 2 ČL karí korenia 

1 ČL sladkej červenej papriky

1 ČL škorice

2 strúčiky cesnaku 

2 stredne veľké mrkvy 

1 sladký zemiak (batat)

1 cibuľa

štipka čierneho korenia 

štipka himalájskej soli

cícerová panvička

Postup:

1.Batat nakrájame na širšie pásiky a dáme variť, kým nie je mäkký. Varíme spolu aj hrášok s mrkvou, kým nie sú mäkké. 

2. Nakrájame si cibuľu a cesnak na drobné kúsky. Na panvici rozpálime ghí, pridáme horčičné semienka a pražíme ich, kým sa nezačnú točiť a pukať. 

3. Pridáme rascu a minútku opražíme, kým nezačne peniť. 

4. Doplníme zvyšok korenín, opražíme cibuľu a cesnak. Zalejeme zhruba 1 dcl vody a celú zmes necháme 2 minúty prevrieť. 

5. Pridáme cícer, ktorý opražíme dozlatista. Nakoniec zeleninu a všetko spolu premiešame a dochutíme štipkou soli.

 

Tento zdravý a rýchly recept, ktorý pripravíte jednoducho a do 30 minút nájdete v bestselleri ZDRAVÉ RÝCHLOVKY.

Zdrave rychlovky Cover Foto Banner


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cícerová panvička

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.