Zákusok je bezlepkový, ale aj dosť kalorický. Doprajte si ho na výnimočné príležitosti.
Máme pre vás fantastickú dobrotu, ktorá je stvorená na sviatočný stôl.
Hrušky a mandle sú lákavou kombináciou, čo poviete?
Milujete pinacoladu ? Tak prečo si ju nedať v zdravšej verzii. Kokos, ananás a rumová esencia sú základom tohto neuveriteľne chutného raw koláčika.
Mango je inak výborným zdrojom vitamínov A a C. Obsahuje betakarotén, vlákninu a málo tuku. Ak kúpite mango ešte tvrdé, nechajte ho dozrieť pri izbovej teplote.
Koláč som pripravovala na kurz varenia pre ľudí s histamínovou intoleranciou, preto suroviny neobsahujú histamín a nie sú liberátormi (uvoľňovačmi) histamínu.
V tomto RAW zázraku sa skrýva množstvo nutrične hodnotných potravín. Spomeniem napríklad mandle, kešu orechy a kokosový olej.
Muffiny sú stále veľmi populárne a pripraviť sa dajú aj bez múky.
Keďže sa už nejaký čas zaoberám zdravou stravou a nie je mi jedno, čo vkladám do úst, začala som pátrať po zdravých dobrotách.
Quinoa je jednou z výživných obilnín a pripraviť si z nej môžete aj chutný koláč.
Máte radi nezvyčajné chute? Táto torta vás nesklame.
Rada používam nevšedné druhy potravín a vytváram z nich zdravé a veľmi chutné kombinácie.
Dnes som testovala jačmennú celozrnnú múku a z pôvodnej vianočky som sa rozhodla vytvoriť lahodné pečivo.
Čokoládový koláčik bez múky? Dá sa to vôbec? A ako niečo také môže chutiť?
Batáty, čiže sladké zemiaky sú veľmi osožná hľuza, ktorú dostať takmer celoročne už aj v reťazcoch.
Fazuľa má skvelé nutričné hodnoty. 100 g červených konzervovaných fazúľ obsahuje 115 kcal, 8 g bielkovín, 16 g sacharidov, zanedbateľné množstvo tukov a skoro 7 g vlákniny!
Ak si pripravíte čokoládu z kakaového masla, kakaového prášku, lieskovcov, medu a ďalších surovín, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.
Prípravu tohto koláča zvládne aj úplný začiatočník.
Marokánky patria medzi moje najobľúbenejšie sladkosti a navyše sa dajú pripraviť zdravo.