Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Pečená zelenina s fetou a šošovicovým pyré
Broňa Horváthová

Kuchynské pokusy a omyly mám najradšej! 

Krevety so zeleninou a omáčkou ponzu
redakcia

Tento ľahký a chutný recept je stvorený na slnečné dni. 

Zapekané plnené papriky

Tento recept sa skladá zo samých zdravých a chutných ingrediencií. 

Krehký losos na bielom víne

Ryby sú ideálnym jedlom na ľahkú večeru.

Slaný koláč s pohánkovou, cícerovou múkou a ružičkovým kelom

Tento narýchlo vymyslený, bezlepkový koláč je v konečnom dôsledku veľmi užitočný. 

Grécka musaka na vegetariánsky spôsob

Chutné jedlo bez mäsa poteší nielen vegetariánov. 

Vegánska cícerová panvička
Broňa Horváthová

Nepoznám nikoho, kto by nemal rád cícer. 

Hrášková kaša s restovanou mrkvou a tymianom

Túto kašu si pripravím vždy, keď mám chuť na niečo sýte, a keď cítim, že potrebujem „dobiť baterky“.

Zapekaná fazuľa s cuketou a paradajkami

Zdravé a chutné jedlo plné zeleniny a výdatných strukovín.

Marocké kura plnené zeleninovým kuskusom

Plnené kura nie je až také jednoduché pripraviť. Ale s týmto receptom to hravo zvládnete.

Thajské tofu s kokosovo-arašidovou omáčkou
Broňa Horváthová

Najlepšia na celom jedle je omáčka. Je kombináciou kokosového mlieka, arašidového masla a medu, takže chutí sladko i slano, a vytvára pekný kontrast k ryži.

Peperoni al forno – pečené papriky so sardelami
Peperoni al forno – pečené papriky so sardelkami
11
MAR

Pomerne rýchly a jednoduchý recept na pečené papriky pochádza z Talianska.

Kuracie involtini so špenátom, mozzarellou, shitake a cibuľkou

Do tohto talianskeho receptu som pridala ázijské shitake huby.

Hubovo-tekvicové rizoto

Kombinácia húb a hokaido tekvice je výborná.

Zapekaná zelenina s kuskusom, bryndzou a bylinkami

Už názov prezrádza, že zmesou týchto troch ingrediencií dostaneme zaujímavú chuť. 

Cuketové muffiny s oranžovým pyré a cviklovým carpacciom

Tento recept je stvorený pre tých, ktorí chcú svoj jedálniček obohatiť o zdravé a bezmäsité jedlo. 

Cuketovo-mrkvové tagliatelle s hráškovo-mätovým pestom

Svieže a na prípravu veľmi jednoduché jedlo, ktoré je prevoňané bylinkami.

Zapekaný patizón so zeleninou
redakcia

Patizón, podobne ako cuketa, je pomocníkom pri dodržiavaní diétnych režimov, pretože disponuje nízkym množstvom kalórií. 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2711
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.