Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Mini frittaty s hráškom a špenátom

Natália Spišiaková

„Vajíčka považujem hneď po mäse za najvýživnejšiu potravinu živočíšneho pôvodu. V mojom jedálničku majú nezastupiteľnú úlohu. Používam ich rada, pretože ich príprava je nesmierne jednoduchá a rýchla. Navyše čokoľvek z nich vytvoríte, je chutné, dajú sa kombinovať so zeleninou, koreninami či syrmi", vraví Natália Spišiaková v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY.

Mini fritatty
Zdroj: Natália Spišiaková, ZDRAVÉ RÝCHLOVKY
23. DEC 2017

Inšpirujte sa receptom od Natálie a poďme si spoločne pripraviť tieto chutné mini frittaty.

Vhodné pre: vegetarián, bez lepku

Porcie: 3

Čas prípravy:  25 min.

Suroviny:

4 vajcia

3 PL strúhaného parmezánu

1/3 hrnčeka čerstvého alebo mrazeného hrášku 

1 jarná cibuľka

1 PL masla ghí

soľ podľa potreby 

korenie podľa potreby

hrsť čerstvých špenátových listov 

Mini frittaty

Postup:

1. Rúru si predhrejeme na 180 °C.

2. Cibuľku si nakrájame na drobné kolieska a opražíme ju na masle ghí.

3. Vo väčšej mise si metličkou rozšľaháme vajíčka, pridáme k nim opraženú cibuľku.

4. Špenát nakrájame nadrobno a spolu s parmezánom, soľou, korením a hráškom pridáme ku vajíčkam.

5. Formu na mafiny si vytrieme zvyšným maslom ghí a vajíčkovú zmes vylejeme do otvorov. Pečieme 20 minút. 

Tento zdravý a rýchly recept, ktorý pripravíte jednoducho a do 30 minút nájdete v bestselleri ZDRAVÉ RÝCHLOVKY.

Zdrave rychlovky Cover Foto Banner

 

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Mini frittaty s hráškom a špenátom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.