Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Pečená rýchlovka z ryby

Katarína Gaburová

V lete každý ocení rýchlu prípravu, ktorá je zároveň fit a z bežne dostupných surovín. Vyskúšajte na večeru rybu, ideálne s prílohou z čertvej zeleniny.

Pečená rýchlovka z ryby
Zdroj: Adrána Švarná, NABITÁ KUCHÁRKA
10. AUG 2018

Tento nenáročný fit recept zvládne každá zaneprázdnená gazdinká. Jedna porcia obsahuje vyvážený podiel bielkovín, tukov a sacharidov, a preto sa hodí nielen na večeru, ale aj ako hlavné jedlo počas dňa.

Príprava: 30 minút

Počet porcií: 3

SUROVINY:

400 g filé z tresky alebo akejkoľvek inej morskej ryby, cherry paradajky, 
150 g sušených paradajok,
50 g zelených olív bez kôstky, 
štipka himalájskej soli, štipka korenia na ryby,
strúhaný čedar na posypanie,
maslo na vymastenie pekáča,
šalátové uhorky, čerstvá kápia
 
POSTUP:
Rybie filé osolíme, okoreníme a uložíme do maslom vymasteného pekáča. 
Na ryby uložíme sušené paradajky a olivy, posypeme nastrúhaným čedarom a pečieme do zlatista.
Podávame so srbským šalátom (zo surovej zeleniny: cherry paradajky, šalátové uhorky, čerstvá kápia).
 

Tento zdravý a chutný recept plný energie nájdete v knihe NABITÁ KUCHÁRKA, spolu s ďalšími 70 overenými receptami od viac než 40 najlepších trénerov a osobností z prestížnej súťaže FIT LEADER.

banner nabita


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečená rýchlovka z ryby

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.