Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Recept týždňa: Zapekané cukety
3
AUG
Zapekané cukety
Jana Šimkovičová

Ak hľadáte ľahké zeleninové jedlo, ktoré zároveň nasýti, určite si pozrite náš recept. Pripravili sme ho pre vás ako ďalšiu inšpiráciu pre zdravé a chutné jedenie.

Celý článok
Bezlepkové špenátové halušky
Alžbeta Jánošíková
Špenátové halušky zo špaldovej múky
13
JUN

Čo tak si pripraviť tradičné slovenské jedlo v zdravom šate? Tieto špenátové halušky pripravené z pohánkovej a pšenovej múky podávané s kvalitnou bryndzou sú ideálnou obmenou za klasický variant.

| Počet komentárov: 2
Výživná obilnina, ktorá nesmie chýbať na tanieri športovca
Mirka
Quinoa – zrniečka plné bielkovín, bez lepku a cholesterolu
10
MÁJ

Viete, ktorá obilnina je považovná za jednu z najviac výživnješích? Áno, je to quinoa. Obilnina, ktorej vzdávajú hold aj zarytí paleo stravníci. 

Vegetariánske fašírky
Broňa Horvathova

Máte radi fašírky?  A čo by ste povedali na vegetariánsku alternatívu? 

| Počet komentárov: 2
Šošovicové guľôčky

V kombinácii s pečenou červenou kapustou a vlašskými orechmi vytvárajú lahodnú kombináciu chutí.

Ryžové rezance s hovädzím mäsom

Ryžové rezance sú mojou obľúbenou minútkou, sú hotové do 10-tich minút a navyše sa takto šikovne zbavím zvyškov z chladničky, ktoré mi je ľúto vyhodiť.

Baklažánová pizza s cícerovou múkou

Tento recept sme pre vás spravili vo vegánskej verzii a bez lepku.

Cícerový dal s okrou a punjabi masala

Toto vynikajúce jedlo s nádychom exotiky má veľa podôb.

Grilovaný losos so zázvorovou omáčkou a šalátom

Grilovaný losos so zázvorovou omáčkou a feniklovo-reďkovkovým šalátom.

Zemiakové halušky so špenátom

Recept na zdravé zemiakové halušky so špenátom.

Mexické chilli

Ak vám nechutí hovädzie, môžete použiť aj morčacie mäso. 

Teľacie ossobuco s cviklou a paštrnákom

Tento recept pochádzajúci z Talianska je známy ako milánska špecialita, kde ho robia najčastejšie ,,in bianco“, čiže  natural a taktiež s paradajkami. 

Tilapia so salsou a hráškovo-špenátovým pyré

Pri kúpe tilapie si dajte pozor na pôvod – vyhnite sa rybám chovaným na farmách.

Tofu s čiernou fazuľou

Čierna fazuľa je výnimočne prospešná pre tráviaci systém a najmä hrubé črevo. 

Tuniak s ázijským korením a hubovým šalátom

Tuniak je bohatý na omega-3 tuky a veľmi chutný.

Sekaná z červenej šošovice a tofu

Občas máme chuť na úlet a naposledy sme dostali nápad spraviť „sekanú”. 

Kávovo-kakaová quinoa

Táto kávovo-kakaová quinoa vám určite ulahodí, a navyše je hotová do 15 minút. 

Celozrnný kuskus s červenou šošovicou a hubami

Celozrnný kuskus je zdravý a červená šošovica ľahko stráviteľná. 

Zeleninový koláč s pohánkovou múkou

Koláč, ktorý je výborný nielen na obed. 

Ľahký zemiakový šalát a kapor

V našom vianočnom menu sme pripravili naozaj odľahčenú verziu kapra aj šalátu

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1425
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.