Výnimočne jednoduché jedlo a vyvážená lahodná chuť sú pre tento recept typické.
Vláčne, mäkké a jemné ako pena napriek tomu, že obsahujú zeleninu.
Zeler napríklad znižuje vysoký krvný tlak.
Moja dcéra ich nazvala ,,najlepšími kukískami”.
Grilovaná zelenina je príjemným spestrením jedálnička.
Zdravá a chutná nátierka pre všetkých, ktorí majú radi bazalku.
Zvolila som špaldovú celozrnnú múku a mleté lieskovce.
Ak chcete šalát na obed, pridajte ešte jedno vajíčko natvrdo a avokádo.
Originálne prevedenie tohto jedla je vždy s mäsitou zložkou, najčastejšie s husacím mäsom.
Zbiehajú sa vám slinky? Pripravte si ich už dnes.
Sú úžasné, šťavnaté, nepresladené, bez akejkoľvek múky, iba s mojím milovaným modrým makom.
Sezóna cukiet je v plnom prúde. Každé leto vymýšľam a skúšam nové spôsoby, ako ju použiť.
Šošovica patrí medzi výživné druhy strukovín.
Použila som kokosovú múku, ktorá obsahuje vlákninu, viaže tekuté zložky a v kombinácii s použitými tukmi vytvára efekt peny s jemnou štruktúrou.
Palacinky z ryžovej múky nielen pre celiatikov.
Bezlepkový jablkový pie s feniklovo-jablkovou plnkou.
Slivky nie sú utopené v ceste, teda je to extra zdravý recept.
Jedna z polievok z kategórie tých najzdravších.
Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.