Proteíny sú nevyhnutným stavebným prvkom pre svalovú hmotu, činnosť vnútorných orgánov, nezaobídu sa bez nich ani vlasy, nechty či pokožka.
Stále hľadáme nové inšpirácie na grilovanie a tento recept nám v poslednej dobe veľmi ulahodil.
Tento recept neobsahuje ani štipku cukru, a predsa uspokojí tvoje chúťky.
Pripraviť si rizoto nie je najťažší kuchársky výkon.
Chutná ryba so špargľou a šalátom.
Polenta je sýta kukuričná kaša, ktorá je rozšírená hlavne v Taliansku.
Toto jedlo môže byť skvelou súčasťou vášho jedálnička, ak sa snažíte schudnúť, pretože obsahuje málo sacharidov a veľa bielkovín.
Pochúťka, ktorá dodá energiu i mnoho živín. Pripravte si ju dnes na obed!
Pri príprave jedla z rýb nemusíme vždy skončiť len pri lososovi, ale vieme využiť aj ryby, ktoré plávajú v našich riekach, potokoch či jazerách.
Pre všetkých, ktorí obľubujete placky rôznych druhov, foriem a chutí.
Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.
Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.
Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu?
Lahodná kombinácia špenátu a šampiňónov.
Je zaujímavé, že lečo sa považuje za smiešny pokrm zo študentských čias, ktorý v reštauráciách ani nenájdete.
"Variť ma učila moja mamička a babička – užili sme si pri tom veľa zábavy! Rada experimentujem a do tradičných receptov pridávam nové suroviny," povedala svetová tenistka Ana Ivanovič, autorka tohto receptu.
Cícer patrí medzi strukoviny, ktoré sú plné živín. Dokonca je známy ako afrodiziakum.