Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Parmezánové aloo gobi

Broňa Horváthová

Potom som ochutnala aloo gobi a zamilovala sa do karfiolu.

Parmezánové aloo gobi
7. MÁJ 2016

Čo potrebujete

  • 1 stredne veľký karfiol
  • 4 stredne veľké zemiaky alebo 6 menších
  • 1 veľkú cibuľu nakrájanú nadrobno
  • 3 strúčiky cesnaku nakrájaného na tenučké plátky
  • 4 klinčeky rozdrvené v mažiariku
  • čierne korenie rozdrvené v mažiariku
  • koriandrové semiačka rozdrvené v mažiariku 
  • 2 ČL kumínu
  • 2 ČL mletého zázvoru
  • karí korenie
  • korenie Tikka Massala
  • šťavu z jedného citróna
  • soľ
  • parmezán podľa chuti a kyslá smotana, ak ju máte radi

Postup

Zemiačiky uvarte v šupke. Kým sa varia, karfiol dobre umyte a rozdeľte na drobné ružičky. Tiež ho uvarte (nerozvarte). Uvarené (nie rozvarené) zemiaky nechajte vychladnúť a zbavte šupky. Nakrájajte na kocky. Na oleji opražte cibuľu, pridajte cesnak, potom zemiaky a karfiol. Prisypte koreniny, osoľte. Keď sa premiešajú chute a zemiačiky sa mierne opečú, odstavte z plameňa, prilejte citrónovú šťavu a ochuťte parmezánom (aloo gobi chutí výborne aj bez parmezánu). K tomu pridajte už len šalátik.

Zdroj: http://www.delisssima.com/2012_05_01_archive.html

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Cviklová nátierka s píniovými orechmiCviklová nátierka

V poslednej dobe veľa experimentujem s cviklou.

 

 

Karfiolová cesnačka v zdravom domácom bosniakuKarfiolová cesnačka v zdravom domácom bosniaku

Cesnak skvelo posilňuje imunitu a v kuchyni je nezastupiteľnou koreninou.

 

Pravé talianske rizotoPravé talianske rizoto

Tiež ste si nejeden raz pochutili na skvelom krémovom rizote a myslíte si, že takto ho dokáže pripraviť len zdatný taliansky šéfkuchár? 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Parmezánové aloo gobi

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.