Schudni a spevni telo bez stresu a hlúpych diét v REŠTART VÝZVE >

REŠTART VÝZVA 2025 - verze 3
Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Hovädzie mäso na hubách s pohánkovými krúpami

Proteíny sú nevyhnutným stavebným prvkom pre svalovú hmotu, činnosť vnútorných orgánov, nezaobídu sa bez nich ani vlasy, nechty či pokožka.

Celý článok
Tofu na mandliach

Tofu je výborným zdrojom bielkovín.

Rizoto so zelenou špargľou a rebarborou

Pripraviť si rizoto nie je najťažší kuchársky výkon.

Polenta zapekaná s ružičkovým kelom a hubami

Polenta je sýta kukuričná kaša, ktorá je rozšírená hlavne v Taliansku.

Zeleninové lasagne bez cestovín

Toto jedlo môže byť skvelou súčasťou vášho jedálnička, ak sa snažíte schudnúť, pretože obsahuje málo sacharidov a veľa bielkovín.

Sladké zemiaky so shitaké a hlivou ustricovou

Pochúťka, ktorá dodá energiu i mnoho živín. Pripravte si ju dnes na obed!

Pstruh na bylinkách s pečenou zeleninou a batátmi

Pri príprave jedla z rýb nemusíme vždy skončiť len pri lososovi, ale vieme využiť aj ryby, ktoré plávajú v našich riekach, potokoch či jazerách.

Placky z quinoy s mandľovým dipom

Pre všetkých, ktorí obľubujete placky rôznych druhov, foriem a chutí.

Hliva ustricová s quinoou a cícerom

Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.

 

Pšenový nákyp so sušeným ovocím a tofu

Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.

Hubové rizoto so shitake a zeleninou

Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.

Prívarok zo zelených listov s vajíčkom

Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu? 

Parmezánové aloo gobi
Broňa Horváthová

Potom som ochutnala aloo gobi a zamilovala sa do karfiolu.

Špenátové halušky so šampiňónovou omáčkou

Lahodná kombinácia špenátu a šampiňónov.

Božské lečo s cuketou

Je zaujímavé, že lečo sa považuje za smiešny pokrm zo študentských čias, ktorý v reštauráciách ani nenájdete. 

| Počet komentárov: 1
Pečené kura s citrónom a cesnakom
Whirlpool

"Variť ma učila moja mamička a babička – užili sme si pri tom veľa zábavy! Rada experimentujem a do tradičných receptov pridávam nové suroviny," povedala svetová tenistka Ana Ivanovič, autorka tohto receptu.

Cícer v lahodnej paradajkovej omáčke s jazmínovou ryžou

Cícer patrí medzi strukoviny, ktoré sú plné živín. Dokonca je známy ako afrodiziakum. 

Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom

Ak ste milovníkmi brokolice, bude to vaša srdcovka.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana