Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Sépie s pikantným špenátom a cícerom

Sépie som si často pripravovala, keď som žila na Sardínii.

Celý článok
Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
9
SEP

Ak rozmýšlate nad tým, čo ľahké a zdravé si dať na večeru, ste tu správne.

 

Trojfarebné zeleninové špagety s hubovou vegánskou omáčkou

Bleskový obed či večera. Budete prekvapení, ako skvelo môžu chutiť zeleninové špagety.

Tvarohové rezance

Jednoduché, rýchle a chutné. 

Lahodný zeler v cestíčku

Zeler napríklad znižuje vysoký krvný tlak. 

Tuniakové burgre s hráškom a kuskusom

Výnimočne jednoduché jedlo a vyvážená lahodná chuť sú pre tento recept typické.

Grilovaná zelenina s cícerom a krutónmi

Grilovaná zelenina je príjemným spestrením jedálnička. 

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom

Originálne prevedenie tohto jedla  je vždy s mäsitou zložkou, najčastejšie s husacím mäsom. 

Chrumkavé tuniakové panini bez toustu

Zbiehajú sa vám slinky? Pripravte si ich už dnes.

Plnené tekvičky

Tekvicu môžeme zameniť za cukinu, papriku či batát.

Špargľový koláč

Tento recept odporúčame každému milovníkovi špargle, ktorý hľadá nové uplatnenie tejto štíhlej krásavice. 

Cestoviny s tuniakovou omáčkou

Rýchly a chutný obed pre zaneprázdnených. 

Ryžové cestoviny so zeleninou

Vraj vegánsky a bezlepkový recept. 

Plnené šampiňóny

Stále hľadáme nové inšpirácie na grilovanie a tento recept nám v poslednej dobe veľmi ulahodil. 

Zdravý ryžový nákyp

Tento recept neobsahuje ani štipku cukru, a predsa uspokojí tvoje chúťky. 

Hovädzie mäso na hubách s pohánkovými krúpami

Proteíny sú nevyhnutným stavebným prvkom pre svalovú hmotu, činnosť vnútorných orgánov, nezaobídu sa bez nich ani vlasy, nechty či pokožka.

Tofu na mandliach

Tofu je výborným zdrojom bielkovín.

Rizoto so zelenou špargľou a rebarborou

Pripraviť si rizoto nie je najťažší kuchársky výkon.

Polenta zapekaná s ružičkovým kelom a hubami

Polenta je sýta kukuričná kaša, ktorá je rozšírená hlavne v Taliansku.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2980
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.