Vyformuj si telo do plaviek v BIKINI VÝZVE!

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Zemiakové halušky (gnocchi) bez lepku

Pri intolerancii alebo alergii na lepok je potrebné vylúčiť ho zo stravy. Mnohí si pomyslíme, že tým prídeme o všetko to skvelé jedlo z mamkinej alebo babičkinej kuchyne.

Celý článok
Rizoto s mungo fazuľkami, rukolou a orechmi

Rizoto, v ktorom sa snúbia skvelé chute. 

Koláč s kuracím mäsom a zeleninou

Zdravý, chutný a nie príliš zložitý obed s kuracím mäskom a zeleninou.

Špenátové halušky so šampiňónovou omáčkou

Špenát a šampiňóny sú dokonalá kombinácia.

Hliva ustricová s quinoou a cícerom

Jednoduché vegánske jedlo s výbornou  strukovinou.

 

Losos s batatmi, hráškom a cuketou

Výživný, zdravý, ľahký a rýchly obed či večera, ktorá musí chutiť snáď každému. 

Brokolicové karbonátky s pohánkovou kašou

Najčastejšou prioritou pri príprave obedov a večerí je rýchlosť. Každý zamestnaný človek to pozná.

Karfiolové curry s tempehom

V karfiole sa nachádza viacero účinných látok. Jedna z nich je indol-3-karbinol, ktorá podporuje detoxifikáciu pečene a odstraňuje nadbytočný estrogén z tela. 

Krupoto s červenou fazuľkou

Jačmeň sa radí medzi prastaré obilniny a bol u nás veľmi používaný. Jačmenné krúpy sa vytratili z našich kuchýň a najčastejšie sa používajú pri príprave krúpových jaterníc.

Batatovo-zemiakové „halušky” s gaštanovou múkou

Halušky nemusia byť iba bryndzové, i keď tie sú bez debaty národné a geniálne. 

Sépie s pikantným špenátom a cícerom

Sépie som si často pripravovala, keď som žila na Sardínii.

Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
9
SEP

Ak rozmýšlate nad tým, čo ľahké a zdravé si dať na večeru, ste tu správne.

 

Trojfarebné zeleninové špagety s hubovou vegánskou omáčkou

Bleskový obed či večera. Budete prekvapení, ako skvelo môžu chutiť zeleninové špagety.

Tvarohové rezance

Jednoduché, rýchle a chutné. 

Lahodný zeler v cestíčku

Zeler napríklad znižuje vysoký krvný tlak. 

Tuniakové burgre s hráškom a kuskusom

Výnimočne jednoduché jedlo a vyvážená lahodná chuť sú pre tento recept typické.

Grilovaná zelenina s cícerom a krutónmi

Grilovaná zelenina je príjemným spestrením jedálnička. 

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom

Originálne prevedenie tohto jedla  je vždy s mäsitou zložkou, najčastejšie s husacím mäsom. 

Chrumkavé tuniakové panini bez toustu

Zbiehajú sa vám slinky? Pripravte si ich už dnes.

Plnené tekvičky

Tekvicu môžeme zameniť za cukinu, papriku či batát.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 3215
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.