Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Špenátový sendvič bez múky
30
MÁJ
Špenátový sendvič bez múky

Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.

Celý článok
Kurací koláč
Kurací koláč
29
MÁJ

Na tomto koláči si pochutí celá rodina.

Pečené rybacie guľky
Pečené rybacie guľky
27
MÁJ

Hlavnou ingredienciou je tuniak alebo losos.

Stredomorská frittata plná byliniek
Stredomorská frittata plná byliniek
19
MÁJ

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
6
MÁJ

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Expresne rýchle špagety bez múky
Expresne rýchle špagety bez múky z 5 surovín
3
MÁJ

Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií. 

Karfiolové rizoto
Karfiolové rizoto
25
APR

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

| Počet komentárov: 1
Pohánkový nákyp s tvarohom
Pohánkový nákyp s tvarohom
21
APR

Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.

RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
16
APR

Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.

Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
11
APR

Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok. 

Pohánkové rizoto so zeleninou
Fitshaker
Pohánkové rizoto so zeleninou
10
APR

Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným? 

Slaný koláč s medvedím cesnakom
Slaný koláč s medvedím cesnakom
4
APR

Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí. 

Domáce zemiakovo-batátové gnocchi
Domáce zemiakovo batátové gnocchi
3
APR

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
1
APR

Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.

Špaldová pizza
Špaldová pizza
30
MAR

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2711
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.