Pochúťka, ktorá dodá energiu i mnoho živín. Pripravte si ju dnes na obed!
Polenta je sýta kukuričná kaša, ktorá je rozšírená hlavne v Taliansku.
Toto jedlo môže byť skvelou súčasťou vášho jedálnička, ak sa snažíte schudnúť, pretože obsahuje málo sacharidov a veľa bielkovín.
Pri príprave jedla z rýb nemusíme vždy skončiť len pri lososovi, ale vieme využiť aj ryby, ktoré plávajú v našich riekach, potokoch či jazerách.
Pre všetkých, ktorí obľubujete placky rôznych druhov, foriem a chutí.
Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.
Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.
Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu?
Lahodná kombinácia špenátu a šampiňónov.
Je zaujímavé, že lečo sa považuje za smiešny pokrm zo študentských čias, ktorý v reštauráciách ani nenájdete.
"Variť ma učila moja mamička a babička – užili sme si pri tom veľa zábavy! Rada experimentujem a do tradičných receptov pridávam nové suroviny," povedala svetová tenistka Ana Ivanovič, autorka tohto receptu.
Cícer patrí medzi strukoviny, ktoré sú plné živín. Dokonca je známy ako afrodiziakum.
Dávame do pozornosti ľahké bezmäsité jedlo.
Ak ste milovníkmi brokolice, bude to vaša srdcovka.
Ľahký obed alebo večeru môžete pripraviť aj z tofu, brokolice a ďalších ingrediencií.
Chutné, ľahké a rýchlo pripravené rizoto.
Tento ľahký a chutný recept je stvorený na slnečné dni.