Vyformuj si telo do plaviek v BIKINI VÝZVE!

Zvoľte stranu: Predchádzajúca strana 201-220 | 221-240 | 241-260 | 261-280 | 281-296
Špaldová pizza
30
MAR
Špaldová pizza

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Celý článok
Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Hummus s gaštanovými tyčinkami
Hummus s gaštanovými tyčinkami
18
FEB

Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete. 

Špenátové pirôžky z celozrnnej špaldovej múky
Špenátové pirôžky zcelozrnnej špaldovej múky
15
FEB

Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.

Cuketové placky s bryndzou
Cuketové placky s bryndzou (bezlepkové)
12
FEB

Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji. 

Kuracie rizoto s hubami, kurkumou a kokosom
Kuracie rizoto s hribami kurkumou a kokosom + bananovy chlebík.
8
FEB

Netradičné, ale veľmi chutné spojenie húb, kurkumy a kokosu poteší chuťové poháriky. 

Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
20
JAN

Ak hľadáte spôsob, ako mať v práci kvalitné jedlo na obed, jednou z možností je navariť si ho doma a zobrať so sebou v dóze.

Vegánsky burger snov
Vegánsky burger snov
12
JAN

Máte chuť na burger? Dajte si tento!

Šalát z kuskusu
Šalát z kuskusu
28
DEC

Popri náročnej full-time práci veľakrát neostáva čas na jedlo, a tak nás často zachráni bageta, sladkosti a v tom lepšom prípade aj niečo zdravšie ako napríklad banán.

Tradično-netradičný sviatočný zemiakový šalát
Tradično-netradičný sviatočný zemiakový šalát
24
DEC

Vianočný zemiakový šalát je asi slabosť každého z nás. Dáte si prvú lyžičku a neviete prestať. 

Teplý kelový šalát s jablkom a nahým ovsom
Teplý kelový šalát s jablkom a nahým ovsom
16
DEC

Tento recept je veľmi jednoduchý, takmer sa nevarí. Na využitie provitamínu A potrebujeme  tukovú zložku, keďže je rozpustný v tukoch.

Pohánkové hniezdo
Pohánkové hniezdo
25
NOV

Pohánku som varievala už od môjho detstva, pretože vUkrajine sa pohánka ako obilnina bežne používa na varenie spolu s pšenom, jačmeňom a surovým obilím. 

Zapekané papriky s masovo-zeleninovým ragú
Zapekanépapriky s masovo - zeleninovýmragú
24
NOV

Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične. 

Čili špagety so zelerovým pestom
Chilli špagety so zelerovým pestom
22
NOV

Čili papričky sú zdravé, tak prečo nimi nedochutiť napríklad špagety? 

Makové slivkové knedle bez lepku, vajec a laktózy
VÝŽMakové slivkové knedle bez lepku, vajec a laktózy
21
NOV

Obdobie jesene bolo vždy sezónou slivkových knedlí a slivkových koláčov. 

Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
15
NOV

Ak rozmýšlate nad tým, čo ľahké a zdravé si dať na obed či večeru, ste tu správne. 

Zvoľte stranu: Predchádzajúca strana 201-220 | 221-240 | 241-260 | 261-280 | 281-296
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 3215
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.