Tento recept je veľmi jednoduchý, takmer sa nevarí. Na využitie provitamínu A potrebujeme tukovú zložku, keďže je rozpustný v tukoch.
Zdravé mafinky s makom a jablkami sa hodia i na slávnostne prestretý stôl.
Cookies nepatria medzi najzdravšie pochúťky. Neplatí to však v prípade, že si ich pripravíte zo zdravých ingrediencií.
Tekvicovo-paprikový krém skvelo chutí, keď je ešte teplý a je posypaný semienkami z granátového jablka.
Jeho chuť je prekvapivá, svieža a pre nás možno menej typická. Horkastý nádych grapefruitov v kombinácii s chrumkavými pistáciami určite ocenia nielen gurmáni.
Odísť do školy bez plného brucha je nemysliteľné. Čo poviete na túto kašu?
Pripravte si mix kvasenej zeleniny: kapusty, cvikly, chrenu, cibule a cesnaku.
Polenta je obľúbená najmä na severe Talianska a v štátoch bývalej Juhoslávie.
Nutella je snáď najznámejší sladký čokoládový krém. Lenže ako výživový poradca by som vám ju určite neodporúčala.
Cesnak skvelo posilňuje imunitu a v kuchyni je nezastupiteľnou koreninou.
Neviete, čo s tekvicou? Skúste túto raw polievku s kokosovým mliekom.
Zázvor je na zimné mesiace ako stvorený. Čo poviete na raw koláč?
Tento chlebík je stvorený na raňajky. Je bez laktózy, lepku, vajíčok i bez cukru.
Bez lepku, bezvaječné, bez cukru a veľmi chutné. Aj takto možno opísať tieto skvelé raňajky.
Kokosový olej je pokladom pre zdravie. Prečo si z neho nepripraviť sladkú a zdravú maškrtu?
Pohánku som varievala už od môjho detstva, pretože vUkrajine sa pohánka ako obilnina bežne používa na varenie spolu s pšenom, jačmeňom a surovým obilím.
Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične.
Na raňajky ako stvorené. Čo poviete?
Čili papričky sú zdravé, tak prečo nimi nedochutiť napríklad špagety?