Zapekané papriky s masovo-zeleninovým ragú
Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične.
24. NOV 2014
Odporúčame prečítať: Paprika plnená pohánkou
Suroviny :
- papriky zbavené zrniečok
- kuracie / morčacie prsia
- cuketa
- cherry paradajky
- malá cibuľa
- strúčik cesnaku
- šampióny
- čerstvý špenát
- kokosový olej
- soľ, korenie, chilli
Postup:
Zomelieme polku cibule, strúčik cesnaku a mäso. Okoreníme, osolíme a opečieme na kvapke olivového oleja. Zatiaľ zbavíme papriky vrchnejšej časti a jadierok a zabalené v celofáne vložíme na 20 minút do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia. Zatiaľ si na inej panvici na kvapke kokosového oleja opečieme druhú polovicu cibule, nakrájané šampiňóny a cherry paradajky, nastrúhanú cuketu a špenát. Pridáme trochu sezamových semienok, soľ, korenie, čili, majorán atď. Celú zeleninovú zmes zmiešame s mäsom a naplníme papiky, ktoré môžme posypať syrom (parmezán, čedar...) a zapečieme ešte na 10 minút v rúre.
Odporúčame prečítať: Paradajková polievka s chrumkavou fazuľkou
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)