Pšeno je vhodná obilnina pre ľudí na bezlepkovej diéte. Je bohaté na bielkoviny, B vitamíny, hlavne B6 (potrebný pri nadmernom strese) a ďalšie dobroty vrátane kyseliny listovej, vápnika, draslíka a zinku.
Čo tak si dať pre zmenu na obed kúsok koláča? Nie, nebude sladký, kysnutý, ale zemiakový so zeleninkou.
Kombinácia pravého kakaa a tekvice je neskutočná. A kto tvrdí niečo iné, zrejme ju ešte nevyskúšal.
Niečo zaujímavé a iné pre tých, ktorí sa vyhýbajú lepku a laktóze.
Do rúk sa mi dostalo špeciálne čerešňovo-mandľové balsamiko, ktoré sa výborne hodí k chrumkavej listovej zelenine.
Ponúkam vám overený recept na bezlepkové „ciabatky“, špeciálne doplnené o syrovo-špenátovú plnku.
Cheesecake z karfiolu je menej tradičný, ale o to chutnejší.
Potrebuješ zahnať hlad a dodať organizmu len to najlepšie?
Avokádo je bohaté na mononenasýtené mastné kyseliny a vlákninu, ktoré pomáhajú kontrolovať cholesterol, zlepšiť krvný obeh a oživiť pokožku.
Neviete čo s jabĺčkami? Pripravte si muffiny.
Už jej karmínovo červená farba prezrádza, že je plná antioxidantov a zdraviu prospešných látok.
Koláč s typickou jesennou atmosférou. Zasýti a poteší v sychravom počasí.