Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Shakshuka

Pripravte si chutné a zdravé jedlo. 

Shakshuka
25. OKT 2015

Suroviny: 

  • 1 1/2 PL olivového, alebo kokosového oleja
  • 3 strúčiky nakrájaného cesnaku
  • 1 nakrájaná malá cibuľa
  • 130 g paradajkového pretlaku
  • 1/2 zelenej, alebo červenej papriky
  • 1 PL worchestrovej omáčky
  • 1/2 ČL kajenského korenia, alebo čili
  • 1/2 ČL drvenej rasce
  • 1/2 ČL mletej červenej papriky
  • 1 veľká nakrájaná paradajka
  • 3 vajíčka
  • čerstvý petržlen
  • syr feta

Postup:

Cesnak a cibuľu nakrájajte a opečte na rozohriatej panvici na oleji. Pridajte nakrájanú čerstvú papriku, neskôr pretlak, worchestrovú omáčku, rascu, kajenské korenie a papriku. Dôkladne premiešajte a pridajte nakrájanú paradajku. Keď sa omáčka trochu zredukuje a zbytočná voda sa odparí, pridajte trochu petržlenovej vňate, premiešajte a lyžicou spravte v hmote "hniezda", do ktorých dáte vajíčka. Prikryte na 5-8 minút, aby boli bielka hotové a žĺtka tekuté. Ozdobte čerstvou vňaťou a feta syrom.

zdravedesiate

Zdroj: Viktor Vincze

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Pečená tuniaková omeletaPečená tuniaková omeleta

Zasýti a výborne chutí.

 

Špenátová omeleta so sušenými paradajkamiŠpenátová omeleta so sušenými paradajkami

Túto omeletu si môžete pripraviť aj počas zimných mesiacov. 

 

Vajíčkovo-špenátový wrapVajíčkovo-špenátový wrap

Jednoduché a chutné raňajky? Pripravte si ich podľa tohto receptu


Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Shakshuka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.