Suroviny:
- 250 g čerstvých hríbov kuriatok
- 1 cibuľa
- 250 ml ryžovej smotany
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 polievková lyžica kokosového oleja, alebo maslového tuku (ghee)
- 1 ČL himalájskej soli
- rasca mletá, čierne korenie mleté
Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na rozpálenom oleji. Pridáme pokrájané kuriatka, soľ, rozpučený cesnak a privedieme do varu. Varíme domäkka cca 20 minút. Zahustíme ryžovou smotanou a dochutíme. Necháme krátko vychladnúť a rozmixujeme ponorným mixérom na krémovú konzistenciu. Môžeme podávať s tekvicovými či slnečnicovými semienkami.
Zdroj receptu: zdraviebezliekov.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Mrkvový krém s kokosovým mliekom
Zdravá a chutná pre všetkých.
Chutná a štipľavá polievka z kukurice.
Túto polievku si zamilujete pre jej originálnu chuť.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)