Toto jednoduché a obľúbené jedlo možno pripraviť tak, že vždy bude chutiť inak. Skúste túto verziu.
Na tomto dezerte si skvelo pochutíte a navyše nemusíte mať výčitky svedomia.
Azuki fazuľa je veľmi obľúbená v Číne a Japonsku. Je ľahko stráviteľná a nespôsobuje silné nadúvanie ako väčšina strukovín.
Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a obsahuje aj veľmi veľa železa.
Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert? Tu ho máte!
Na ázijských jedlách ma baví to, že sú ľahko pripraviteľné, bohaté na zeleninu, bylinky a korenie a aj keď zjete plný tanier, necítite sa ako po tanieri segedínu s knedľami.
Z maku, datlí, pohánky, kakaa a ďalších surovín vzniknú chutné guličky, na ktorých si naozaj pochutíte.
Na prípravu sušienok budete potrebovať gaštanovú múku, mandľové mlieko, sirup z agáve a ďalšie suroviny.
Jednoduché, rýchle a chutné banánové pusinky s arašidovým maslom.
Tieto "Bohušove" lievance sú výnimočné, pretože neobsahujú vajíčko ani cukor, ani mlieko, ani pšeničnú múku!
Vegáni si ho môžu dochutiť sójovým jogurtom, vegetariáni gréckym.
Cvikla obsahuje veľa antioxidantov a aj betaín. Betaín napomáha tráviacemu systému a podporuje produkciu žalúdočnej kyseliny. Betaín takisto môže pomôcť znížiť hladinu homocysteínu a tým je prospešný pre srdcovocievny a nervový systém.
Špičkový recept, ktorý vám dodá energiu a naštartuje mozgové bunky.
Ak hľadáte spôsob, ako mať v práci kvalitné jedlo na obed, jednou z možností je navariť si ho doma a zobrať so sebou v dóze.
Do šošovice pridáme špenátové listy, opražený tempeh, rôzne semiačka, mandle a domácu zálievku.
V tomto recepte použijete štyri druhy fazule.
Predstava chutného koláča v spojení s kávou dokáže vyhnať z postele nejedného spachtoša.