Kávové brownies s whisky
Káva a whisky v koláčikoch? Úžasná kombinácia!
24. JAN 2015
Ingrediencie:
- 100 g masla
- 80 g kokosového oleja
- 80 g špaldovej hladkej múky
- 40 g holandského kakaa
- hrsť vlašských orechov
- malá šálka espressa Power Coffee
- 25 ml whisky
- 3 vajcia
- 270 g trstinového cukru
Postup:
Čokoládu nalámeme na kúsky a spolu s maslom necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Necháme vychladnúť. Menší plech vystelieme papierom na pečenie. Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme vychladnutú čokoládu s maslom a jemne premiešame. Primiešame preosiatu múku a kakao. Na záver pridáme vychladnuté presso, hrsť orechov a whisky. Cesto vylejeme na plech a pečieme v predohriatej rúre na 180 stupňov Celzia cca 25-30 minút.
Odporúčame prečítať: Čokoládové brownies
Zdroj receptu: http://foodbloger.com/2014/12/06/ako-vytazit-z-kavy-maximum/#more-2046
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)