Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Tvarohové kokosky

Kokosky patria medzi najobľúbenejšie maškrty.
 

Tvarohové kokosky
1. FEB 2015

Suroviny:

  • 3 bielky
  • štipka soli
  • 150 g kvalitného strúhaného kokosu
  • 2 BIO vanilkové cukry
  • 30 g práškového cukru s vanilkou
  • 50 g domáceho medu
  • 70 g tvarohu  

Postup:

Predhrejte rúru na 150 stupňov Celzia a na dva plechy dajte papier na pečenie. Bielky so štipkou soli vyšľahajte elektrickým šľahačom do polotuha, pridajte práškový cukor, vanilkový cukor a med. Z toho všetkého vyšľahajte lesklý a tuhý sneh. Nakoniec opatrne primiešajte tvaroh a kokos. Dvomi lyžičkami tvarujte malé kokosky a dávajte ich dostatočne ďaleko od seba. Pečte 20 minút. Upečené kokosky nechajte týždeň na balkóne "dôjsť". Tieto skvelé tvarohové kokosky sú však mäkké hneď.

Odporúčame prečítať: Bezlepkové perníky

Zdroj receptu: http://www.biochemicka.cz/clanek-21/tvarohove-kokosky

Autor článku

biochemicka

Michaela Bebová

Štúdium tak krásneho odboru akým je biochémia mi umožnilo nahliadnuť do problematiky výživy z tej najzákladnejšej úrovne - z úrovne metabolizmu a najzákladnejších chemických procesov v našom tele. Výžive a zdravému životnému štýlu sa venujem už viac ako 10 rokov, spolupracujem na výživových seminároch a akciách, venujem sa publikačnej činnosti a poskytujem konzultácie v oblasti výživy a zdravého životného štýlu s individuálnym prístupom ku každému klientovi.

www.biochemicka.cz

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Tvarohové kokosky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.