Žeruchovo-rajčinový šalát so sezamom
Osviežujúci šalát na každý deň.
4. FEB 2016
Suroviny:
- žerucha
- cherry rajčiny
- olivový olej
- sezam
- 1 strúčik cesnaku
- čerstvé oregano alebo bazalka
- syr na posypanie
Postup:
Všetko spolu zmiešajte. Na záver pokvapkajte citrónom, ak ak ho nemusíte (ako ja), spravte si neskôr po jedle citronádu. Vitamín C totiž podporuje vstrebávanie železa, ktoré sa nachádza v žeruche a v listovej zelenine.
Zdroj receptu: Zuzana Benčová
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Zeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkom
Ľahký šalát vhodný aj na obed.
Výborný, ľahký a výživný šalát.
Dostalo vaše telo počas sviatkov poriadne zabrať? Ak sa cítite plní a prejedení, pripravte si chutné jedlo plné zeleniny.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)