Ešte stále stíhaš - pridaj sa do REŠTART VÝZVY, začať môžeš kedykoľvek

Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami

Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.

Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a pak choi s orechami
25. FEB 2016

Suroviny

  • 1 ks  tekvice hokaido
  • 1 ks mrkvy
  • pekanové orechy
  • čínska kapusta
  • soľ, muškátový orech, korenie
  • olej

Postup

Na olej dáme tekvicu, mrkvu, pekanové orechy. Prehrejeme, pridáme soľ, muškatový orech, korenie a na záver po odstavení pridáme na tenko nakrájanú čínsku kapustu.

Zdroj receptu: Henrieta Peškovičová

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Rajčinový šalát s mozzarellou (alebo tofu)Rajčinový šalát s mozzarellou (alebo tofu)

Jednoduché jedlo, ktoré skvele poslúži ako ľahký obed či večera. 

 

Žeruchovo rajčinový šalátik so sezamomŽeruchovo-rajčinový šalát so sezamom

Osviežujúci šalát na každý deň. 

 

 

Zeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkomZeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkom

Ľahký šalát vhodný aj na obed. 


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.