Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami
Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.
25. FEB 2016
Suroviny
- 1 ks tekvice hokaido
- 1 ks mrkvy
- pekanové orechy
- čínska kapusta
- soľ, muškátový orech, korenie
- olej
Postup
Na olej dáme tekvicu, mrkvu, pekanové orechy. Prehrejeme, pridáme soľ, muškatový orech, korenie a na záver po odstavení pridáme na tenko nakrájanú čínsku kapustu.
Zdroj receptu: Henrieta Peškovičová
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Rajčinový šalát s mozzarellou (alebo tofu)
Jednoduché jedlo, ktoré skvele poslúži ako ľahký obed či večera.
Žeruchovo-rajčinový šalát so sezamom
Osviežujúci šalát na každý deň.
Zeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkom
Ľahký šalát vhodný aj na obed.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)
Diskusia k článku - Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami