Suroviny:
- 3 mrkvy
- 1/2 stredne veľkého zeleru
- 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
- 1 čajová lyžička javorového sirupu alebo jačmenného sladu
- 1 polievková lyžica hrozienok (dobrovoľné)
Postup:
Mrkvu a zeler nastrúhame. Pridáme citrónovú šťavu a slad. Necháme pár minút odstáť. Ak chceme viac nasladko, môžeme pridať hrozienka, ktoré sme predtým nechali pár minút namočené v horúcej vode.
Zdroj: zdraviebezliekov.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
k chcete šalát na obed, pridajte ešte jedno vajíčko natvrdo a avokádo.
Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.
Šalát zo surovej zeleniny s avokádovou ,,majonézou”
Šalát je dobrota, ktorá vás určite nesklame. Hodí sa k vajíčkam natvrdo, posypaným mletými tymianovými pistáciami.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)