Koláčik stvorený na príjemné sobotné ničnerobenie.
Táto bublanina je sladká vďaka medu a príjemne kyslá vďaka černiciam a čučoriedkam.
Fenikel mnohí z nás poznajú skôr vo forme čaju, ako v šaláte.
Pochúťka, ktorá dodá energiu i mnoho živín. Pripravte si ju dnes na obed!
Zapojte zmysly a skúste si v ústach predstaviť jemný kokos s rozpúšťajúcou sa bielou čokoládou.
Pri príprave jedla z rýb nemusíme vždy skončiť len pri lososovi, ale vieme využiť aj ryby, ktoré plávajú v našich riekach, potokoch či jazerách.
Pre všetkých, ktorí obľubujete placky rôznych druhov, foriem a chutí.
Toto je jeden z tých improvizačných receptov, po ktorých siahnem vždy, keď mi zostanú nevyužité zvyšky jedla v chladničke.
Nie je nič lepšie ako osviežujúca domáca zmrzlina. Samozrejme, bez éčok a farbív.
Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.
Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.
Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu?
Goji je pokladom pre zdravie, vyskúšajte červené bobuľky aj v tomto dezerte.
Vyskúšali ste si vyrobiť vlastné mandľové alebo aj iné mlieko?
Sýty šalát s puncom luxusu? Kombinácia avokáda a manga robí svoje.
Najlepšie boli tesne po upečení, mierne chrumkavé a vo vnútri vláčne.