Krupicovo-tvarohový koláč s čerešňami
Koláčik stvorený na príjemné sobotné ničnerobenie.
Ingrediencie (na 8 porcií)
- 3 hrnčeky vody
- 150 g kukuričnej (prípadne inej) krupice
- 250 g tvarohu
- 4 PL medu (alebo 1 ČL stévie)
- 3 PL 100 % želatíny
- 200 g odkôstkovaných čerešní
Postup
V hrnci zalejeme krupicu vodou a za občasného miešania ju varíme, pokým neabsorbuje všetku vodu a nezhustne. Po dovarení necháme krupicu trocha vychladnúť a následne do nej vmiešame všetky ostatné ingrediencie. Vzniknuté cesto vylejeme do tortovej formy a dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 5 hodín.
Zdroj receptu: HD fitness
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Táto bublanina je sladká vďaka medu a príjemne kyslá vďaka černiciam a čučoriedkam.
Kokosová kaša s bielou čokoládou
Zapojte zmysly a skúste si v ústach predstaviť jemný kokos s rozpúšťajúcou sa bielou čokoládou.
Vegánsky čokoládový raw koláč s kustovnicou
Goji je pokladom pre zdravie, vyskúšajte červené bobuľky aj v tomto dezerte.