Špenátovo-bryndzová nátierka
Bryndza, špenát a k tomu čerstvý celozrnný alebo špaldový chlebík. Výborné na raňajky i na večeru.
11. JAN 2016
Suroviny:
- balík špenátových listov (baby špenát)
- kalerábové listy
- 500 g bryndze
- štipka soli
- 1dcl olivového bio oleja
- mažiarik, alebo mlynček s čiernym korením
- hlavička cesnaku
Postup:
Baby špenát, bryndzu, olivový olej, cesnak, soľ a korenie hodíme do mixéra a zmixujeme, spolu s hrudkami a lístočkami brokolice či kalerábu.
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Krémová kápiovo-orechová nátierka
Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.
Pesto z tekvicových semiačok a oleja
Tekvicový olej je vynikajúci sám o sebe. Dávame si ho do šalátov, ráno si ním polievame omeletu a úžasný je iba tak s čerstvým kúskom chleba, ktorý si doň namáčame.
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)