Nakopni sa v novom roku v REŠTART VÝZVE s Michalom Páleníkom!

Špenátovo-bryndzová nátierka

Bryndza, špenát a k tomu čerstvý celozrnný alebo špaldový chlebík. Výborné na raňajky i na večeru. 

Špenátovo – bryndzová nátierka
11. JAN 2016

Suroviny: 

  • balík špenátových listov (baby špenát)
  • kalerábové listy
  • 500 g bryndze
  • štipka soli
  • 1dcl olivového bio oleja
  • mažiarik, alebo mlynček s čiernym korením
  • hlavička cesnaku

Postup:

Baby špenát, bryndzu, olivový olej, cesnak, soľ a korenie hodíme do mixéra a zmixujeme, spolu s hrudkami a lístočkami brokolice či kalerábu.

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

KRÉMOVÁ kapiovo-orechová nátierkaKrémová kápiovo-orechová nátierka

Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.

 

Pesto z tekvicových semiačok a olejaPesto z tekvicových semiačok a oleja

Tekvicový olej je vynikajúci sám o sebe. Dávame si ho do šalátov, ráno si ním polievame omeletu a úžasný je iba tak s čerstvým kúskom chleba, ktorý si doň namáčame. 

 

Avokádová salsaAvokádová salsa

Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií. 


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Špenátovo-bryndzová nátierka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.