Cviklová nátierka
V poslednej dobe veľa experimentujem s cviklou.
24. MAR 2016
Suroviny
- stredne veľké pečené cvikly (ja ju pečiem cca 40 minút, poliatu olivovým olejom, navrch dávam čerstvý tymián) dochutím soľou a korením)
- 2 balíčky žervé alebo lučiny
- 1 jarná cibuľka
- 1 lyžička olivového oleja
- soľ
- korenie
- citrónová šťava podľa chuti
Postup:
Postup je viac než jednoduchý – všetko zmixujeme v mixéri.
Zdroj: http://foodbloger.com/2012/04/26/cviklova-pomazanka/
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Krémová kápiovo-orechová nátierka
Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
Mrkvová nátierka bez masla a syru
Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)