Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Cviklová nátierka

V poslednej dobe veľa experimentujem s cviklou.

Cviklová pomazánka
24. MAR 2016

Suroviny

  • stredne veľké pečené cvikly (ja ju pečiem cca 40 minút, poliatu olivovým olejom, navrch dávam čerstvý tymián) dochutím soľou a korením)
  • 2 balíčky žervé alebo lučiny
  • 1 jarná cibuľka
  • 1 lyžička olivového oleja
  • soľ
  • korenie
  • citrónová šťava podľa chuti

Postup:

Postup je viac než jednoduchý – všetko zmixujeme v mixéri.

Zdroj: http://foodbloger.com/2012/04/26/cviklova-pomazanka/

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

KRÉMOVÁ kapiovo-orechová nátierkaKrémová kápiovo-orechová nátierka

Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.

 

Avokádová salsaAvokádová salsa

Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií. 

 

Mrkvová nátierka bez masla a syruMrkvová nátierka bez masla a syru

Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr. 


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cviklová nátierka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.