Recept pre 2 osoby
Potrebujeme
- 4 žemličky
- 1 avokádo
- 1 paradajku
- šalát
- klíčky
- 2 čajové lyžičky olivového oleja
- soľ a korenie
Postup
Žemličky rozkrojíme a pokvapkáme olivovým olejom. Poukladáme avokádo nakrájané na plátky, ktoré osolíme a okoreníme. Pridáme zeleninu podľa nášho výberu. My sme sa tentoraz rozhodli pre paradajku, šalát a mungo klíčky.
Ešte sviežejšie chutia žemličky s čerstvou šalátovou uhorkou.
Zdroj: biteme.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Baklažánovo-papriková nátierka
Chutná nátierka na celozrnný chlebík.
Pripravte si zdravú tatárku doma.
Najlepšie boli tesne po upečení, mierne chrumkavé a vo vnútri vláčne.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)