Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Baklažánovo-papriková nátierka

Chutná nátierka na celozrnný chlebík. 

Baklažánovo-papriková nátierka
23. MÁJ 2016

Suroviny

  • 1 baklažán
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibuľa (pre jemnejšiu chuť použite šalotku)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • hŕstka orechov
  • 2 polievkové lyžice limetky
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

Postup

Baklažán a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme, dochutíme soľou a korením. Restovanú zeleninu rozmixujeme spolu s orechmi, cibuľou, olivovým olejom, limetkou a cesnakom. 

Zdroj receptu: foodbloger.com

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Pikantné guacamole s koriandromPikantné guacamole s koriandrom

Receptov na guacamole je milión. Máte svoj obľúbený? 

 

 

KRÉMOVÁ kapiovo-orechová nátierkaKrémová kápiovo-orechová nátierka

Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.

 

Avokádová salsaAvokádová salsa

Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií. 


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Baklažánovo-papriková nátierka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.