Baklažánovo-papriková nátierka
Chutná nátierka na celozrnný chlebík.
23. MÁJ 2016
Suroviny
- 1 baklažán
- 1 zelená paprika
- 1 červená paprika
- 1 červená cibuľa (pre jemnejšiu chuť použite šalotku)
- 2 strúčiky cesnaku
- hŕstka orechov
- 2 polievkové lyžice limetky
- olivový olej
- soľ
- korenie
Postup
Baklažán a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme, dochutíme soľou a korením. Restovanú zeleninu rozmixujeme spolu s orechmi, cibuľou, olivovým olejom, limetkou a cesnakom.
Zdroj receptu: foodbloger.com
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Pikantné guacamole s koriandrom
Receptov na guacamole je milión. Máte svoj obľúbený?
Krémová kápiovo-orechová nátierka
Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)