Tekvicový olej je vynikajúci sám o sebe. Dávame si ho do šalátov, ráno si ním polievame omeletu a úžasný je iba tak s čerstvým kúskom chleba, ktorý si doň namáčame.
Návod na to, ako si pripraviť kvások doma a pripraviť z neho voňavý chlieb.
Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba. Úžasná kombinácia, ktorá vás prekvapí svojou plnou chuťou a krémovou konzistenciou.
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
Ružové palacinky sú pastvou pre oči a najlepšie chutia plnené bryndzou.
Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr.
Ponúkam vám overený recept na bezlepkové „ciabatky“, špeciálne doplnené o syrovo-špenátovú plnku.
Ak hľadáte tyčinku, ktorá by zodpovedala vašim požiadavkám a bola zdravšia, chutnejšia a vhodná aj pre alergikov, nie vždy takú nájdete.
Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, zmiešané do jemnej pasty.
Ako využiť sezónne ovocie, ktoré každý deň padá v záhradke zo stromu?
Neviete, čo s cuketou? Pripravte si lahodnú nátierku.
Mungo sú malé, tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.
Z marhúľ, papriky a cibule možno pripraviť aj chutney.