Suroviny na 4 porcie:
- 1 stonkový zeler (alebo kúsok buľvového)
- 1 malá cibuľka
- 1/2 jogurtu, alebo kúsok poctivého masla
- soľ, korenie
- čerstvé oregano a čerstvá bazalka
- trocha čili korenia
Postup:
Zeler ošúpeme a nastrúhame. Na panvici orestujeme cibuľku. Pridáme zeler a dusíme asi 10 minút, kým trošku zmäkne. Ja som mala doma aj kúsok cukety, tak som nastrúhala a udusila aj tú. Keď je zelenina mäkká, okoreníme ju, osolíme, pridáme čili a veľa čerstvých byliniek. Necháme trošku vychladnúť a pridáme biely jogurt alebo kúsok masla, aby sme dosiahli konzistenciu, ktorú ľahšie natrieme.
Zdroj receptu: fitshaker
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Cviklová nátierka s píniovými orechmi
Nátierka z cíceru a reďkovkových listov
Nátierka z tekvicových semiačok
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)
Súvisiace články
TOP články
Cviky a tréningy
Kompenzačné cviky sú v tréningu bežca nevyhnutnosťou
BodyArt ti pomôže získať štíhle telo a čistú hlavu
Cvičenie na rebrinách nie je žiadne retro. Dajte si do tela s naším plánom!
Posilňovanie šikmých svalov. Ako na to? Prečo ich vôbec posilňovať?
Vyskúšajte supertrénig. Plyometrické cviky zlepšia vašu silu i kondíciu