Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií.
Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.
Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu?
Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.
Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.
Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok.
Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným?
Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí.
Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.
Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.
Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva.
Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.
Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.
Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny.
Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom.
Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete.
Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.
Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji.