Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3
Stredomorská frittata plná byliniek
19
MÁJ
Stredomorská frittata plná byliniek

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Celý článok
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
6
MÁJ

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Expresne rýchle špagety bez múky
Expresne rýchle špagety bez múky z 5 surovín
3
MÁJ

Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií. 

Karfiolové rizoto
Karfiolové rizoto
25
APR

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

| Počet komentárov: 1
Pohánkový nákyp s tvarohom
Pohánkový nákyp s tvarohom
21
APR

Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.

RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
16
APR

Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.

Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
11
APR

Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok. 

Pohánkové rizoto so zeleninou
Fitshaker
Pohánkové rizoto so zeleninou
10
APR

Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným? 

Slaný koláč s medvedím cesnakom
Slaný koláč s medvedím cesnakom
4
APR

Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí. 

Domáce zemiakovo-batátové gnocchi
Domáce zemiakovo batátové gnocchi
3
APR

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
1
APR

Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.

Špaldová pizza
Špaldová pizza
30
MAR

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Hummus s gaštanovými tyčinkami
Hummus s gaštanovými tyčinkami
18
FEB

Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete. 

Špenátové pirôžky z celozrnnej špaldovej múky
Špenátové pirôžky zcelozrnnej špaldovej múky
15
FEB

Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.

Cuketové placky s bryndzou
Cuketové placky s bryndzou (bezlepkové)
12
FEB

Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji.