Ryžové rezance na čínsky spôsob
Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.
21. MAR 2015
Čo potrebujeme na prípravu?
- 1 balenie ryžových rezancov
- 1 pór
- šampiňóny alebo huby podľa chuti
- zelené fazuľky
- čínske korenie
- inú zeleninu podľa chuti
- olivový alebo kokosový olej
Ako na to?
Najskôr si pripravíme rezance. Návod je veľmi jednoduchý, nájdeme ho na zadnej strane obalu. (V prípade, že ho nenájdeme: rezance dáme do vriacej vody na 3-5 minút, scedíme ich a prepláchneme vodou.) Po príprave rezancov si nakrájame zeleninu, ktorú podusíme na panvici a do zeleninovej zmesi pridáme korenie podľa chuti. Keď sa nám voda odparí, pridáme trošku oleja, prisypeme rezance a všetko spolu “osmahneme”.
Odporúčame prečítať: Ázijský šalát s krevetami
Zdroj receptu: fitshaker
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)